7 Şubat 2014 Cuma

7 Şubat ... karma

Bu gün 2 haftada bir düzenlediğim spiritual english class'ı vermek için, sevdiğim bir Healer dostumun evine doğru yola çıktım. Bu haftanın konusu, reenkarnasyon ve karma idi. Tren saatini beklerken 6ıncı hissim defteri açıp , kalemi elime almamı söyledi.. ben de öyle yaptım.. kalemi almamla günün konusu ile ilgili derin bilgiler belleğime dolmaya başladı, ve doldukça yazdım.

O an bu bilginin rehber ruhumdan geldiğini sanıyordum.



Mesajın özetini vermek gerekirse:

Etme bulma dünyası... bizim türkçe'ye bile girmeyi başarmış bir deyim.
Adil Enerji Alış-Verişi yaradılışın en önemli kanunlarından ve Yaradan'ın ne kadar adil olduğunun kanıtı... enerji harcarsanız, o yasa gereği evrenden size enerji geliyor.

Eğer pozitifse harcadığınız enerji, size dönecek olan enerji de pozitif.
Negatif ise harcadığınız enerji size dönecek olan da negatif enerji..

Örnek..

Gider birini öldürürseniz, bu cinayet esnasında kullandığınız vahşi enerji, nefret enerjisi, ve maktulün müthiş korku enerjisi, ilerleyen bir dönemde (belki bu hayatta belki sonrakinde, belki çok sonrakinde[ listenizin ne kadar kabarık olduğuna bağlı olarak]) aynı vahşi enerjiler size dönecektir..

Buna kötü karma deniyor.. tadı kötü olduğu için..

İyi karmaya örnek.. karnı aç birini doyurdunuz diyelim..
Bu eylemi nasıl bir enerji ile yaptığınız önemli.. şayet egonuzun enerjisi ile, gurur duyarak yaptıysanız, yaparken her hangi bir beklentiniz var idiyse.. o zaman iyi karma yaratmış oluyorsunuz.. yani evrenden yaptığınız egoistik iyiliğe benzer bir cevap er yada geç gelecek.. iyi karma listenize bir diğeri yazıldı..

Eğer bu iyiliği ego enerjisi ile değil de , kalbinizden gelen saf bir niyetle, bir teşekkür bile beklemeden , merhamet ve sevgi enerjisi ile yaptıysanız o zaman evren size geri ödeme yapmayacak.. elinize geçecek tek şey o an yaşayacağınız derin huzur ve mutluluk.

3üncü boyutla deneyimini bitirip, daha yüksek boyutları deneyimlemek isteyen bir ruh için ne iyi karma ne de kötü karma iyidir.. karma , ruhu bu boyuta bağlayan bir nevi borç defteridir..

Budha olabilmek (Ermiş olabilmek için) önce karmanızın temizlenmiş olması gereklidir.

Karma nasıl temizlenir... deneyimler ile.. o işlediğiniz cinayetin enerjisi sonunda gelip sizi öldürdüğünde o ağır karma temizlenir..

Yaptığınız egoistik yardımların karşılıkları gelip sizi bulduğunda iyi karma hazneniz temizlenir..

Bu durumda cennet de cehennem de ger neredeyseniz orada sizinle birlikte.. hep içindesiniz.. eğer deneyiminiz konforlu ama sıkıntılı ise iyi karmanızın geri dönüşümünü deneyimlemektesiniz.

Eğer deneyiminiz hem konforsuz hem acılarla dolu ise, kötü karmanızın ger? Dönüşümünü yaşamaktasınız.

Eğer konfor gibi bir derdimiz yok ise, gittiğiniz her yeri eviniz gibi hissediyorsanız, etrafınıza huzur veriyorsanız büyük ihtimal yaşlı bir ruhsunuz ve karma hazneniz temizlenmiş durumda..

İyi ve kötü karmaya Ağır karma diyelim..

Bir de hafif karma var ki neden sonuç ilişkisine dayalı,  arzu ve istememe  ile ilintili.

"arzu'' enerjidir. Nefes alma arzusu size oksijeni verir.. yeme arzusu, yemek verir.. uyuma arzusu uyuyacak yer verir.. yani yine adil enerji alış verişi.. harcanan enerji 'arzu'  ve evrenden gelen evrenden yanıt "arzu ettiğiniz şey"

Aydınlanmak üzere olan bir ruh, (Ermek üzere olan bir ruh) kendisini Yaradan'ın bir parçası olarak görür ve ne nefese, ne yemeğe, ne suya, ne de uykuya ihtiyacı olmadığının derin bilincine varır ve insan bedenini terk ederek üst alemlerdeki deneyimlerine doğru yelken açar.. bu milyonlarca yıl süre gelen evrimindeki en önemli andır.

Hafif karma dedim ama aslında en zor ders orda yatıyor..

Hafif karmanın ''Arzu'dan '' başka birde İstememe durumu var..
Nasıl arzu ettikleriniz evrenden size doğru akıyorsa, istemediklerinizde aynen o şekilde akıyor.
Parasızlıktan mı korkuyorsunuz? Korku enerjinizi Yaradan'ın adalet sistemine teslim ettiniz. Krku enerjisi düşük frekanslı (negatif bir enerjidir) .. adalet sistemi size ne veriyorsanız aynen onu geri verir.. bu durumda : biraz daha parasızlık ve biraz daha parasızlık korkusu.....

Arzular gibi, istememe durumu da ruhu bu boyuta bağlar.. korkuyu yarattım, ben gideyim şimdi ... yok 😁 bekleyeceksiniz paket gelene kadar.. ve o paket gelene kadar daha kaç paket sipariş edeceksiniz evrenden?....

Ermek üzere olan kimse başına gelen en kötü gözüken durumu bile olduğu gibi , kabul eder ve tepki göstermez.. ger durumun Yaradan'ın planından geldiğini ve göremediği büyük resimde önemli bir rolü olduğuna güvenir.

Ağır karmasını temizlemiş, hafif karması ile yaşama devam eden kimseler için enteresan bir durum vardır..

Her ne yaparlarsa yanıtı jet hızıyla gelir.. yanıt sonraki bir an'a ya da hayata sarkmaz.. karma oluştuğu gibi aynı hızla temizlenir.. bu hızlı karma yaratma ve temizleme durumu ruha yaradılışın yasalarını daha iyi, derin anlama şansı verir.. 

Son olarak.... karma bizi tutuyor bu alemde dedik demesine de.. hapis değiliz...
Hayat ve bedenlenme Yaradan'ın yarattıklarını deneyimleme arzusu ile başladı... Demek ki... biz bu alemde var olmayı dilemişiz... yasalarda gereğince olmuş... yükselişin de yasası var.. onu da yaratan aynı Yaradan...vakti geldiğinde...

Mesaj bittiğinde gözlerimi yumdum ve mesajın nereden geldiğini sordum..

Yanıt kısa ve netti : BEN.. taç çakramdan aşağıya akan  titreşimleri hissettim.. mesaj yüksek benliğimden gelmişti.
Mesaj sona erdiğinde treni kaçırmıştım.. gel de tepki gösterme ... beş dakika kadar sakinliğimi tepkisiz ce korudum.. bir o kadar, belki daha bile fazla dakika stres ile yandım.. sonra yine sakinlik ve kabul.. sonra daha derin bir teslimiyet ve güven..

Derse 35 dakika gecikmeli vardım.. ama artık derste anlatabileceğim sağlam bir konu ve güzel bir kaçan tren örneği vardı...

İnsanoğlunun karması temizlensin inşallah...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder