28 Mart 2014 Cuma


Heaven Earth Şifahane

İstanbul Turu

(Kişisel ve Gurup Seanslar)

Yuuka & Maya & Strong Wings ( Gökhan )
 
 
 
15-16-17 Nisan-“Erenköy, Sibel Stella Arslan’ın evi” (Kişisel seans)
Rezervasyon için sibelarslan@gmail.com 
Telefon : 0530 666 5 668 maximum 9 seans)
Seans süresi 1,5-2 saat
Seans ücreti 200 Tl
 
18 Nisan “Fenerbahçe, Ebru Demirhan Yaşam Tasarım Merkezi” Kişisel seans)
Rezervasyon için ebru@ebrudemirhan.com
Telefon 0216 418 02 55  maximum 3 seans)
Seans süresi 1,5-2 saat
Seans ücreti 210 Tl
 
20 Nisan Soul Gathering (Şişli Yoga Time- Ruh Toplantısı Gurup ses ile şifa seansı)
Rezervasyon için soulgatherings@gmail.com
Seans süresi 2-2,5 saat
Seans ücreti 80 Tl
 
Not: Kişisel seanslar için 4 günde toplam kabul edebileceğimiz kişi sayısı max. 12 kişidir
Rezervasyon iptalini erken bıldirmeniz rica olunur.
 
Kişisel seanslarımız hakkında
Kişisel seansımızda sizi dinleyerek; duru görü, duru duyu gibi psişik yeteneklerimizle yüksek benliğinizin ve rehber ruhlarınızın mesajlarını ileterek, size rehberlik desteği veriyoruz ve problemlerinizin nedeni olan enerjileri çeşitli enerji çalışmaları ile vucutlarınızdan temizliyoruz. (Ses ile enerji şıfa çalışması, kristaller ile, Melek Enerjileri ile ve diğer evrensel enerjiler ile şifa çalışması) Bu seansları Yuuka & Maya & Strong Wings olarak hepbirlikte gerçekleştiriyoruz.
 

 

17 Mart 2014 Pazartesi

17 Mart

İçimdeki sesi yahut sessizliği takip ediyordum. O sesin yahut sessizliğin kaynağı göğüs kafesimin ortasında bir yerdeydi.. Kalp çakram... Uzun senelerdir  kapalı tuttuğum büyülü bir pusulaydı ve her zaman bana gitmem gereken, benim için en hayırlı yolu gösteriyordu. Henüz, o yolun aynı zamanda bütünün hayrına olan yol da olduğunun farkında değildim.
 İçimden taşan ve beni daima ileri doğru çeken o yön duygusuyla 10 yıl kadar çalıştığım gemilerden ayrıldım. İçimdeki ses korkma yürü diyordu. Sırt çantanı hazırla, yola düş diyordu. Öyle yaptım. Bir bakıma kendi kendimi takip ettim. Sanki ruhum önden bedenim arkadan geliyordu. Ruhum koşuyordu, bedenim yetişmeye çalışıyordu.. Sanki bir spiralin içinde merkeze doğru akıyordum ve merkeze yaklaştıkça hızlanmıştım.

Kendimi takip ettim. Sırtımda çantam, yürüdüm, otostop çektim, trenlere bindim, geceyi bir fast food lokantasının masasında uyuyarak geçirdim, etrafımda uçuşan karga sürüleriyle konuştum, kardan ve rüzgardan geçtim. Türkiye bitti, İran'a girdim. İran bitti Hindistan'a.. Daha hızlı, daha hızlı...Ve en nihayet Puskar kasabasında Yuuka ile birbirimize kavuştuk. Spiralin içinde merkeze ulaşmıştık sanki.. zamanın durduğu yerdeydik. 0 noktası. 0 noktasından geçtik ve spiral  ters istikamette bizi taşımaya devam etti. Spiral, kalpten fiziksel dünyaya taşan patikaydı. Takip etmeye devam ettik. Maya katıldı aramıza.

2 sene boyunca Japonya'da pek çok Soul Gathering ve kişisel şifa seansı yaptıktan sonra patikamız bizi Türkiye'ye getirdi. Sonra 13 Mart ve 14 Mart İstanbul Soul Gathering'leri yaptık. Pek çok, pek çok ruh bütünün hayrına katıldı. Orbların görüntülendiği bu iki resim, bize yaşadığımız her şeyin ilahi bir planın parçası olduğunu, tüm buluşmaların mükemmel bir şekilde ruhlar aleminden orkestra edildiğini bir kere daha hatırlattı.

Resimler Ata Ruhlarımızın davet edilmesinden ve onların şifalanması için yapılan chantingten sonra çekilmiş.



Yolumuz sizin yolunuzla kesiştiği için, bütünün hayrına beraber dua edip meditasyon yaptığımız için, beraber acılarımızla yüzleşip, beraber şifalandığımız için mutluyum.

Bir sonraki buluşma 22 Mart tarihinde İzmir'de.

Görüşmek üzere..

6 Mart 2014 Perşembe